Microsoft Office 2019 Home and Student MAC

010.021
 • Beschikbaar in alle talen
 • Geschikt voor de drie laatste versie(s) van macOS
 • Geen maandelijkse abonnement
 • Onbeperkt geldig voor 1 MacOS computer

LET OP: Om Office 2019 Home & Student te gebruiken heeft u de recente versie van MacOS nodig!

Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatiecode.

€ 99,00
Incl. BTW.
Aantal
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Omschrijving

Office 2019 Home and Student for Mac biedt de privégebruiker alles wat nodig is voor het uitvoeren van de meest voorkomende schrijftaken. Het Office-pakket is met recht al vele jaren een van de bekendste softwarebundels. De 2019-versie bevat bekende functies en breidt het geliefde programma uit met enkele moderne functionaliteiten. Office 2019 Home and Student for Mac aanschaffen, betekent Word, Excel en PowerPoint onbeperkt gebruiker op één apparaat. Deze variant van het pakket richt zich op studenten en gezinnen. De functies van het programmapakket zijn daarom afgestemd op privégebruik op de thuiscomputer. Gebruikers kunnen documenten verwerken, tabelberekeningen uitvoeren of presentaties voor seminars maken.

Standaardprogramma voor dagelijks gebruik en studie

Als er wordt gekozen voor de aanschaf van Office 2019 Home and Student for Mac, kan worden geprofiteerd van talrijke doordachte technologieën. Het schrijfprogramma Word bevat bijvoorbeeld een zeer goed uitgewerkte spellingscontrole, die indien nodig ook suggesties doet voor stilistische verbeteringen. Met de Word-sjablonen uit meer dan veertig categorieën bespaart de gebruiker tijd bij standaard schrijftaken. Natuurlijk bevat het Office-pakket ook Excel, de bekende calculatietoepassing. Het programma herkent werkpatronen van gebruikers en ordent de bijbehorende gegevens op effectieve wijze. Door efficiënte formules kunnen talrijke berekeningen worden uitgevoerd. Er zijn een grote hoeveelheid diagrammen beschikbaar om uit gegevens prognoses en trends af te leiden. Het programmapakket bevat daarnaast PowerPoint, de software voor het maken van overtuigende presentaties. Dankzij levendige animaties en overgangen en de integratie van 3D-modellen blijft het publiek bij lezingen geïnteresseerd en aandachtig luisteren. Voor degene die de lezing geeft, zijn de sprekersnotities zeer behulpzaam. Deze ziet alleen de spreker. 

Nog gebruikersvriendelijker en beter

De programma's die Office 2019 Home and Student for Mac bevat, vereenvoudigen voorkomende schrijftaken en het maken van informatieve presentaties mogelijk. Tot slot wordt alles wat niet tot het tekstbestand behoort, vervaagd weergegeven op het scherm. Hierdoor wordt concentreren eenvoudiger. In de Office-versie die is verschenen in de herfst van 2018, zijn enkele vernieuwingen doorgevoerd ten opzichte van de versie Office 2016. Zo is de peninvoer voor alle Office-toepassingen verbeterd. Bij de peninvoer worden de richting en drukintensiteit beter geregistreerd. Voor internationale communicatie en wetenschappelijke teksten is geïntegreerde vertaalsoftware beschikbaar. Bovendien biedt de 2019-versie een verbeterde gegevensanalyse in Excel. Daarmee samenhangend zijn nieuwe typen formules en diagrammen beschikbaar. In PowerPoint heeft de gebruiker de keuze uit animaties en een Morph- en Zoom-functie voor de overgangen. Ook kunnen SVG-bestanden en 3D-modellen worden ingebed in de presentaties en worden geëxporteerd als video's 4K-resolutie.

Eenvoudig Office 2019 Home and Student for Mac aanschaffen

Bij ons kan de bekende kantoorsoftware eenvoudig worden aangeschaft. Het gaat hier om de versie voor gebruikers die geen cloudfunctie nodig hebben. Deze versie kan hier snel worden gedownload, waardoor lange verzendtijden voor de originele software worden vermeden. Naast de passende activatiecode biedt Variakeys ook hulp bij de installatie. Macintosh-gebruikers krijgen daarmee een op maat gesneden variant van de wereldwijd bekende Office-software. De gemaakte documenten zijn zeer geschikt om internationaal uit te wisselen, omdat het om veelgebruikte bestandsformaten gaat. Office 2019 Home and Student for Mac overtuigt zowel op de Mac-computer als de iPad door zijn hoeveelheid functies voor mensen van alle generaties.

Opmerking:
De Europese Commissie beschermt http://ec.europa.eu/consumers/odr/ via een platform voor online geschillenbeslechting (OS-platform). We proberen eventuele meningsverschillen in onderling overleg te regelen. Bovendien zijn we niet verplicht om deel te nemen aan arbitrage en bieden we mogelijk niet aan om deel te nemen aan een dergelijke procedure.


Copyright:
De gebruikte merknamen en handelsmerken zijn het eigendom van de auteursrechthouders en worden hier alleen voor de duidelijkheid gebruikt en omdat ze deel uitmaken van de aangeboden producten. Alle merknamen en merklogo's zijn geregistreerde handelsmerken, waarvan het gebruik hier alleen wordt gebruikt voor de productbeschrijving - de eigendom is de respectieve merkeigenaar.

Opmerking: "U koopt een productsleutel voor het Microsoft-product Office 2019 Home & Student.
Office 2019 Home & Student is een handelsmerk van Microsoft Corporation. We wijzen u erop dat u alleen de productsleutel koopt en geen licentie. Voor correct gebruik van de productsleutel moet u al een geldige Microsoft-licentie hebben voor het Office 2019 Home & Student-product. In dit geval kunt u Office ontgrendelen met de productsleutel. Onze productsleutels zijn van Microsoft. Dit zijn geen vervalsingen. De productsleutels zijn door ons gecontroleerd. Ze zijn nog nooit gebruikt om een product te ontgrendelen. "

We wijzen u op het volgende: Unlock keys mogen alleen worden gebruikt binnen het kader van de respectieve licentievoorwaarden. Als u de ontgrendelingssleutel gebruikt, mag deze niet voor een tweede keer worden gebruikt. U gebruikt dan een ontgrendelde versie van het betreffende product. U kunt ons deze activering niet geven. Dat is geen "onderzoek naar de aard, kenmerken en werking van de goederen" maar devalueert de ontgrendelsleutel. In dit geval moet u een vergoeding betalen.

Helaas moeten we gebruik maken van de bovenstaande regel. Het komt vaak voor dat klanten een ontgrendelingssleutel kopen, het product voor zichzelf ontgrendelen en vervolgens de opname declareren en het aankoopbedrag terugbetaald willen krijgen. Maar dit zou niet de ontgrendelde sleutel zijn, maar de activering zelf. Een terugbetaling van de aankoopprijs na herroeping en teruggave komt derhalve niet overeen met de wettelijke situatie.

* Update mogelijk (zolang Microsoft dit levert)

Productdetails
010.021

Datasheet

Soort productcode
activatiecode en ZONDER productsleutelkaart
Besturingssysteem:
MacOS
Aantal computers
1 pc *, onbeperkte duur
Productcode conditie
Ongebruikte activatiecode van contract
Klantengroep
Commercieel (privé mogelijk)
Taal
Nederlands (meertalig)
Geschikt voor
MacOS

U ontvangt een persoonlijke activatiecode samen met informatie over de download van het officiële installatiebestand en instructies voor installatie per e-mail.

Er word dus geen fysiek product, dus geen media (CD / DVD) en / of een product key card (PKC) , geleverd!

Leveringsomvang:

Eén activering, uittreksel uit de gebruikte volume-activeringssleutel, voor online activering zonder tijdslimiet.

 

De aangeboden activering werd op de markt gebracht door een officiële Microsoft-distributiepartner in Europa.

 

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en de instructies voor de installatie worden per e-mail geleverd. Er worden geen gegevensdragers of COA verstuurd. We willen erop wijzen dat hier geen licentie aan verbonden is. Mocht u daarnaast nog een licentie nodig hebben, dan maken wij u graag een passend aanbod.

 

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

 

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële onderzoeksverplichting.

 

Licentievoorwaarden: De Microsoft-licentievoorwaarden kunnen worden bekeken op https://www.microsoft.com/de-de/licensing/product-licensing/products.aspx. Volgens deze bepalingen kan een activeringssleutel worden gebruikt voor eenmalige activering met onbeperkt gebruik op hetzelfde apparaat, op voorwaarde dat er een geldige gebruikslicentie beschikbaar is.

 

Wettelijke kennisgeving:

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. Met de huidige licentie geeft deze sleutel recht op het gebruik van updates en upgrades.

 

Bestaande programmakopieën zijn onbruikbaar gemaakt, zodat de exclusieve distributierechten van Microsoft op het product zijn uitgeput en er dus een legale verkoop van gebruikte software kan plaatsvinden.

 

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het op de markt brengen.

 

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving om de goederen begrijpelijker te beschrijven. De eigendoms- en gebruiksrechten zijn in handen van de respectievelijke merkhouders.

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van VariaKeys? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Kijk hieronder voor meer informatie bij een van de onderwerpen.Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.Zijn de producten wel nieuw en ongebruikt die jullie verkopen?

Zeker weten! Al onze producten zijn nieuw (tenzij anders aangegeven in onze productdetails) en ongebruikt.Zijn jullie activatiesleutels legaal?

VariaKeys levert alleen legale activatiesleutels, al onze activatiecodes voldoen dan ook de Europese wetegeving en zijn uit de EU afkomstig. U krijgt er dan ook een factuur bij als bewijs van aankoop.

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en instructies voor installatie worden per e-mail verzonden. Datadragers of COA worden niet verzonden.

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële inspectieverplichting.

Juridische mededeling:

De hier aangeboden software-activeringssleutel werd oorspronkelijk door de rechthebbende Microsoft op de markt gebracht voor onbeperkt gebruik in de vorm van een productactiveringssleutel met downloadoptie in de Europese Economische Ruimte. Met deze activatiecode geeft dit de gebruiker het recht om updates te gebruiken.

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het in de handel brengen.

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving voor een beter begrijpelijke beschrijving van de goederen. De eigendoms- en gebruiksrechten liggen bij de respectievelijke eigenaren van handelsmerken.Hoe lang kunnen de activatiesleutels worden gebruikt?

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking (onbeperkt) in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. 

Kortom, met de gebruikte activatiesleutels op variakeys.nl kunt u genieten van alle diensten die u krijgt wanneer u voor het eerst dezelfde software koopt. Het enige verschil is dat u bij het aanschaffen van gebruikte software gebruik kunt maken van een hoog besparingspotentieel.

Het Europese Hof van Justitie en Duitse rechtbanken houden zich al lang bezig met de duur van de bruikbaarheid, maar ook met de vraag hoe lang de fabrikant, in dit geval Microsoft, aanspraak kan maken op het gebruik van de software of de licenties.

Na verschillende uitspraken, waarvan de meeste al in dezelfde richting waren gericht, kwamen de rechtbanken overeen dat de softwarefabrikant alle rechten op de licentie heeft afgestaan ​​wanneer deze aan de consument werd verkocht en dus geen invloed meer had op de wederverkoop van de licentieHoe kan ik betalen bij VariaKeys?Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

De activatiecodes worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! TIP: Kijk ook nog even uw spamfolder na!Is mijn computer wel geschikt?

Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Office 2019? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software. Contact opnemen kan simpelweg per Livechat of een van onze andere mogelijkheden.Hoe zit het met garantie?

Graag sturen wij u door naar onze pagina over retourneringen en garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk in wat wel en niet mogelijk of onder de garantie en retourvoorwaarden valt.Waar staat mijn factuur?

U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.

4 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: 010.020

Microsoft Office 2016 Home and Student MAC

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Student 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen. LET OP: Om Office 2016 Home & Student te gebruiken heeft u MacOS nodig! Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 72,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.011

Microsoft Office 2016 Home and Business MAC

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Business 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen. LET OP: Om Office 2016 Home Business te gebruiken heeft u MacOS nodig! Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 74,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.007

Microsoft Office 2019 Home and Business - Windows & MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10 Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 Windows of MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van Windows of MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 159,99
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.003

Microsoft Office 2019 Home and Business MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor de drie laatste versie(s) van macOS Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 139,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

 

 • Veilig betalen met o.a. iDEAL.
 • Vriendelijke klantenservice.
 • Aangesloten bij Keurmerk.
 • Klantenservice 24/7.
 • Jarenlang ervaring.
 • Levering per email.
 • Goed beoordeeld.
 • Directe levering.
 • Veilig winkelen.
 • SSL beveiligd.
 • Livechat.

 


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_badges theme=dark color=#fecf00 show=no view=slider amount=1 width=auto width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]