Microsoft Office 2016 Home and Student MAC

010.020

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Student 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen.

LET OP: Om Office 2016 Home & Student te gebruiken heeft u MacOS nodig!


Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

€ 72,00
Incl. BTW.
Aantal
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Omschrijving

Microsoft Office Home and Student 2016 voor Mac biedt u een optimale ondersteuning voor alle noodzakelijke taken voor school, studie, thuis en op kantoor. Bereid presentaties, brieven, een uitgaven overzicht en teken schema’s of noteer gewoon gemakkelijk een idee met de Office-suite. De verschillende programma's zullen je helpen bij al uw projecten in de opmaak. Office Home and Student 2016 is hierop voor Mac perfect afgestemd op het gebruik onder OS X en maakt volledig gebruik van de Mac-toepassingen, zo blijft u van de Mac genieten.

Office toepassingen in Office voor Home and Student 2016 Mac

Voor de taken die je moet doen in je dagelijks leven, vereisen ze vaak verschillende instrumenten. Met de aankoop van Microsoft Office Home and Student 2016 voor Mac, ontvangt u de volgende programma’s:

 • Word 2016 voor tekst creatie en design
 • Excel 2016 voor de spreadsheet en tabellen
 • PowerPoint 2016 voor het maken van presentaties
 • OneNote 2016 voor het noteren en bewerken van notities

Deze uitgebreide officesoftware van Microsoft is een grote bundel en wordt gedekt, zodat u voor bijna elke activiteit de juiste software bij de hand heeft.

Die voordelen van Mac ook in Office 2016 Home and Student

Als een Mac-gebruiker, hoeft u niet van de voordelen van uw Mac afzien met de Microsoft Officepakket. Maak gebruik van de Multi Touch gebaren om gemakkelijk te navigeren in documenten, spreadsheets en presentaties. Visueel kom je met Office Home and Student 2016 voor Mac niks te kort. Door het optimaliseren voor Retina scherm zijn uw teksten en graphics scherper dan ooit tevoren op de Mac. Dit is bijzonder voordelig bij gebruik van de full screen mode. Uw documenten kunnen natuurlijk worden opgeslagen in de speciale Mac- formaten met Office Home and Student 2016 voor Mac.

Highlights in Microsoft Office Home and Student 2016

 • Geoptimaliseerde menubalk met intuïtieve plaatsing van zowel functies als commando’s voor een snellere uitvoering. 
 • Eenvoudig toegang tot duizenden online templates. Maak uw documenten met slechts een paar klikken professioneel, zelfs zonder ervaring. 
 • De Cloud service van Microsoft OneDrive kunt u vanaf elke locatie gebruiken om zo flexibel te werken.  
 • Voor het eerst kunt u met Mac de Microsoft OneDrive gebruiken om zo uw documenten te delen en te gebruiken. 

Nieuwe functies in Excel, Word en PowerPoint

De "aanbevolene diagrammen" in Excel ondersteunt u bij het selecteren van de juiste diagrammen voor uw gegevens. Zelfs grote hoeveelheden data verwerkt u in Office 2016 Home and Student door PivotTable Slicers nu veel sneller, omdat de evaluatie door de automatisch erkenning aanzienlijk vereenvoudigd is. Met de verbeterde formule generator maken individuele formules voor uw evaluaties. 

In Word kan de "inzichten" rechtstreeks uit documenten op Bing te zoeken naar informatie. Verbeterde commentaar functie maakt het nog gemakkelijker om documenten samen met anderen,  bijvoorbeeld de correctie van werkstukken, te bewerken. Het nieuwe tabblad 'design' geeft u snel toegang tot de elementen te ontwerpen en maakt de creatie van documenten eenvoudiger dan ooit.

PowerPoint kunt u altijd bijhouden met de mening Presenter tijdens uw presentatie. Maak notities die alleen kan kijken naar zichzelf, en ervoor kiezen om een voorbeeld van de volgende dia te bekijken. De toeschouwers zien alleen de huidige dia in de presentatie. Door de integratie van de animatie en de snelle verandering stijlen op de optie "Design varianten" maak je de presentatie ook visueel aantrekkelijker.

Bereiken uw doens beter op school, universiteit 

Microsoft Office Home and Student 2016 voor Mac, kunt u documenten en presentaties met professionele kwaliteit aan te passen. Schitteren in school, universiteit en professionele door aansprekende resultaten en gebruik maken van de voordelen van Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten, en Mac OS X gelijk.

Productdetails
010.020

Datasheet

Soort productcode
Nieuwe activatiecode en ZONDER productsleutelkaart
Besturingssysteem:
Mac OS X, Version 10.15 - 10.13
Aantal computers
1 pc *, onbeperkte duur
Productcode conditie
Nieuw
Klantengroep
Commercieel (privé mogelijk)
Taal
Nederlands (meertalig)
Geschikt voor
MacOS

U ontvangt een persoonlijke activatiecode samen met informatie over de download van het officiële installatiebestand en instructies voor installatie per e-mail.

Er word dus geen fysiek product, dus geen media (CD / DVD) en / of een product key card (PKC) , geleverd!

Leveringsomvang:

Eén activering, uittreksel uit de gebruikte volume-activeringssleutel, voor online activering zonder tijdslimiet.

 

De aangeboden activering werd op de markt gebracht door een officiële Microsoft-distributiepartner in Europa.

 

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en de instructies voor de installatie worden per e-mail geleverd. Er worden geen gegevensdragers of COA verstuurd. We willen erop wijzen dat hier geen licentie aan verbonden is. Mocht u daarnaast nog een licentie nodig hebben, dan maken wij u graag een passend aanbod.

 

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

 

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële onderzoeksverplichting.

 

Licentievoorwaarden: De Microsoft-licentievoorwaarden kunnen worden bekeken op https://www.microsoft.com/de-de/licensing/product-licensing/products.aspx. Volgens deze bepalingen kan een activeringssleutel worden gebruikt voor eenmalige activering met onbeperkt gebruik op hetzelfde apparaat, op voorwaarde dat er een geldige gebruikslicentie beschikbaar is.

 

Wettelijke kennisgeving:

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. Met de huidige licentie geeft deze sleutel recht op het gebruik van updates en upgrades.

 

Bestaande programmakopieën zijn onbruikbaar gemaakt, zodat de exclusieve distributierechten van Microsoft op het product zijn uitgeput en er dus een legale verkoop van gebruikte software kan plaatsvinden.

 

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het op de markt brengen.

 

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving om de goederen begrijpelijker te beschrijven. De eigendoms- en gebruiksrechten zijn in handen van de respectievelijke merkhouders.

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van VariaKeys? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Kijk hieronder voor meer informatie bij een van de onderwerpen.Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.Zijn de producten wel nieuw en ongebruikt die jullie verkopen?

Zeker weten! Al onze producten zijn nieuw (tenzij anders aangegeven in onze productdetails) en ongebruikt.Zijn jullie activatiesleutels legaal?

VariaKeys levert alleen legale activatiesleutels, al onze activatiecodes voldoen dan ook de Europese wetegeving en zijn uit de EU afkomstig. U krijgt er dan ook een factuur bij als bewijs van aankoop.

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en instructies voor installatie worden per e-mail verzonden. Datadragers of COA worden niet verzonden.

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële inspectieverplichting.

Juridische mededeling:

De hier aangeboden software-activeringssleutel werd oorspronkelijk door de rechthebbende Microsoft op de markt gebracht voor onbeperkt gebruik in de vorm van een productactiveringssleutel met downloadoptie in de Europese Economische Ruimte. Met deze activatiecode geeft dit de gebruiker het recht om updates te gebruiken.

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het in de handel brengen.

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving voor een beter begrijpelijke beschrijving van de goederen. De eigendoms- en gebruiksrechten liggen bij de respectievelijke eigenaren van handelsmerken.Hoe lang kunnen de activatiesleutels worden gebruikt?

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking (onbeperkt) in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. 

Kortom, met de gebruikte activatiesleutels op variakeys.nl kunt u genieten van alle diensten die u krijgt wanneer u voor het eerst dezelfde software koopt. Het enige verschil is dat u bij het aanschaffen van gebruikte software gebruik kunt maken van een hoog besparingspotentieel.

Het Europese Hof van Justitie en Duitse rechtbanken houden zich al lang bezig met de duur van de bruikbaarheid, maar ook met de vraag hoe lang de fabrikant, in dit geval Microsoft, aanspraak kan maken op het gebruik van de software of de licenties.

Na verschillende uitspraken, waarvan de meeste al in dezelfde richting waren gericht, kwamen de rechtbanken overeen dat de softwarefabrikant alle rechten op de licentie heeft afgestaan ​​wanneer deze aan de consument werd verkocht en dus geen invloed meer had op de wederverkoop van de licentieHoe kan ik betalen bij VariaKeys?Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

De activatiecodes worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! TIP: Kijk ook nog even uw spamfolder na!Is mijn computer wel geschikt?

Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Office 2019? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software. Contact opnemen kan simpelweg per Livechat of een van onze andere mogelijkheden.Hoe zit het met garantie?

Graag sturen wij u door naar onze pagina over retourneringen en garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk in wat wel en niet mogelijk of onder de garantie en retourvoorwaarden valt.Waar staat mijn factuur?

U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.

4 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: 010.007

Microsoft Office 2019 Home and Business - Windows & MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10 Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 Windows of MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van Windows of MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 159,99
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.011

Microsoft Office 2016 Home and Business MAC

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Business 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen. LET OP: Om Office 2016 Home Business te gebruiken heeft u MacOS nodig! Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 74,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.021

Microsoft Office 2019 Home and Student MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor de drie laatste versie(s) van macOS Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home & Student te gebruiken heeft u de recente versie van MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatiecode.

Prijs € 99,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.003

Microsoft Office 2019 Home and Business MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor de drie laatste versie(s) van macOS Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 139,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

 

 • Veilig betalen met o.a. iDEAL.
 • Vriendelijke klantenservice.
 • Aangesloten bij Keurmerk.
 • Klantenservice 24/7.
 • Jarenlang ervaring.
 • Levering per email.
 • Goed beoordeeld.
 • Directe levering.
 • Veilig winkelen.
 • SSL beveiligd.
 • Livechat.

 


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_badges theme=dark color=#fecf00 show=no view=slider amount=1 width=auto width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]