Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten

010.005

De essentie om alles te doen. Office Home and Student 2019 is bedoeld voor studenten en gezinnen die klassieke kantoorapplicaties nodig hebben, zoals Word, Excel en PowerPoint voor Windows 10.

LET OP: Voor dit product heeft u Windows 10 nodig!

LET OP: Outlook is niet inbegrepen bij dit pakket!

Dit is een Office 2019 Thuisgebruik en Studenten download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

€ 42,00
Incl. BTW.
Aantal
Laatste items in voorraad

Omschrijving

Dit pakket bevat de nieuwste versies van:

Word 2019,

Excel 2019,

Powerpoint 2019

OneNote 2019

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten is een perfecte tool om u te helpen uw dagelijkse huisactiviteiten uit te voeren . Installeer het op uw apparaat en laat het u door creatieve opties leiden. Wil een brief schrijven aan een familielid op afstand en hen uitnodigen voor een familiereünie. U kunt dat doen met Microsoft Office Word 2019. Het programma biedt een verscheidenheid aan lettertypen en stijlen, die zeker van pas zullen komen als u uw notitie iets meer flair wilt geven.

Microsoft Excel is een perfect hulpmiddel om te gebruiken wanneer u het huisbudget wilt berekenen. Voer eenvoudig de cijfers in en laat de software zijn magie doen. Excel is ook een perfecte oplossing voor andere soorten berekeningen, het maken van grafieken, enz. Het is een programma waarvoor uw thuiskantoor u zal bedanken.

Microsoft Office PowerPoint is een zeer handig hulpmiddel om het bericht op een flitsende manier over te brengen. Wil je je ouders overtuigen om een ​​huisdier voor je te kopen? Waarom geen presentatie geven met alle redenen waarom u er een verdient. Het werkt ook perfect tijdens familiefuncties, waar je een diavoorstelling kunt samenstellen ter herinnering aan alle gekken en gekkigheid die jij en je familieleden in de voorbije dagen deden.

Perfect voor studenten

Het leven van studenten is niet eenvoudig. Met alle druk om de cijfers hoog te houden en een goede indruk te maken, is het moeilijk om je volledig op iets te concentreren. Dankzij het Microsoft Office Student 2019-pakket kunt u ten minste een deel van de verantwoordelijkheid overlaten aan de software. Bijvoorbeeld Microsoft Word 2019 - een zeer handige tool voor studenten van alle leeftijden . Hiermee zullen uw essays altijd een lust voor het oog zijn en geformatteerd volgens de hoogste MBA-normen. Selectie van lettertypen en stijlen, aanpasbare marges, kop- en voetteksten, referenties - alle noodzakelijke componenten van een geweldig schoolschrift verzameld in één programma.

Een ander zeer handig hulpmiddel voor studenten om te gebruiken is Microsoft Office Excel. Het is niet alleen perfecte software voor allerlei soorten berekeningen, maar het kan ook worden gebruikt voor het maken van grafieken en tabellen, die een aanvulling vormen op essays, presentaties en meer.

Over presentaties gesproken, Microsoft Office PowerPoint. Een krachtig hulpmiddel voor het maken van diavoorstellingen, perfect om presentaties aantrekkelijker te maken. De software biedt verschillende soorten overgangen, verbeteringen en meer, waardoor elke diavoorstelling uniek en spectaculair is.

Ontvangst

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten ontving gunstige beoordelingen van gebruikers en de industrie. De recensenten loofden de veelzijdigheid en de platformonafhankelijkheid van de suite. Elk onderdeel van Microsoft Office 2019 werd geprezen als de beste in hun respectieve categorieën. Critici waren zeer onder de indruk van de toewijding die is besteed aan het verbeteren van de Microsoft Office-suite en hoeveel bovengenoemde verbeteringen hebben bijgedragen aan het algemene gebruik van de suite.  

Belangrijkste kenmerken

Multifunctioneel softwarepakket voor gebruik thuis en op school. Gebruik Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten vanuit uw woonkamer of tijdens de voorbereiding op de lessen.

Alle benodigdheden onder één dak. Ontdek alle opties van Word, Excel en PowerPoint. Wijzig lettertypen, maak tabellen en grafieken, voeg effecten toe aan uw presentaties.  

Maak wollige teksten, prachtige presentaties en informatieve spreadsheets. Met elk onderdeel van de Office 2019-suite kan je werk zoveel indrukwekkender zijn.

Verbeterde suite-opties. Ontdek nieuwe functies en gebruik ze in uw documenten.

Eenmalige aankoop.

Productdetails
010.005

Datasheet

Soort productcode
activatiecode - productsleutel ZONDER gegevensdrager en ZONDER productsleutelkaart
Besturingssysteem:
Windows 10 - 32 & 64-bit
Aantal computers
1 pc *, onbeperkte duur
Productcode conditie
Productcode van volledig voor eenmalige Telefonische of online activering
Klantengroep
Privé en commercieel
Taal
Nederlands (meertalig)
Geschikt voor
Windows

U ontvangt een persoonlijke activatiecode samen met informatie over de download van het officiële installatiebestand en instructies voor installatie per e-mail.

Er word dus geen fysiek product, dus geen media (CD / DVD) en / of een product key card (PKC) , geleverd!

Leveringsomvang:

Eén activering, uittreksel uit de gebruikte volume-activeringssleutel, voor online activering zonder tijdslimiet.

 

De aangeboden activering werd op de markt gebracht door een officiële Microsoft-distributiepartner in Europa.

 

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en de instructies voor de installatie worden per e-mail geleverd. Er worden geen gegevensdragers of COA verstuurd. We willen erop wijzen dat hier geen licentie aan verbonden is. Mocht u daarnaast nog een licentie nodig hebben, dan maken wij u graag een passend aanbod.

 

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

 

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële onderzoeksverplichting.

 

Licentievoorwaarden: De Microsoft-licentievoorwaarden kunnen worden bekeken op https://www.microsoft.com/de-de/licensing/product-licensing/products.aspx. Volgens deze bepalingen kan een activeringssleutel worden gebruikt voor eenmalige activering met onbeperkt gebruik op hetzelfde apparaat, op voorwaarde dat er een geldige gebruikslicentie beschikbaar is.

 

Wettelijke kennisgeving:

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. Met de huidige licentie geeft deze sleutel recht op het gebruik van updates en upgrades.

 

Bestaande programmakopieën zijn onbruikbaar gemaakt, zodat de exclusieve distributierechten van Microsoft op het product zijn uitgeput en er dus een legale verkoop van gebruikte software kan plaatsvinden.

 

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het op de markt brengen.

 

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving om de goederen begrijpelijker te beschrijven. De eigendoms- en gebruiksrechten zijn in handen van de respectievelijke merkhouders.

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van VariaKeys? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Kijk hieronder voor meer informatie bij een van de onderwerpen.Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.Zijn de producten wel nieuw en ongebruikt die jullie verkopen?

Zeker weten! Al onze producten zijn nieuw (tenzij anders aangegeven in onze productdetails) en ongebruikt.Zijn jullie activatiesleutels legaal?

VariaKeys levert alleen legale activatiesleutels, al onze activatiecodes voldoen dan ook de Europese wetegeving en zijn uit de EU afkomstig. U krijgt er dan ook een factuur bij als bewijs van aankoop.

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en instructies voor installatie worden per e-mail verzonden. Datadragers of COA worden niet verzonden.

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële inspectieverplichting.

Juridische mededeling:

De hier aangeboden software-activeringssleutel werd oorspronkelijk door de rechthebbende Microsoft op de markt gebracht voor onbeperkt gebruik in de vorm van een productactiveringssleutel met downloadoptie in de Europese Economische Ruimte. Met deze activatiecode geeft dit de gebruiker het recht om updates te gebruiken.

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het in de handel brengen.

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving voor een beter begrijpelijke beschrijving van de goederen. De eigendoms- en gebruiksrechten liggen bij de respectievelijke eigenaren van handelsmerken.Hoe lang kunnen de activatiesleutels worden gebruikt?

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking (onbeperkt) in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. 

Kortom, met de gebruikte activatiesleutels op variakeys.nl kunt u genieten van alle diensten die u krijgt wanneer u voor het eerst dezelfde software koopt. Het enige verschil is dat u bij het aanschaffen van gebruikte software gebruik kunt maken van een hoog besparingspotentieel.

Het Europese Hof van Justitie en Duitse rechtbanken houden zich al lang bezig met de duur van de bruikbaarheid, maar ook met de vraag hoe lang de fabrikant, in dit geval Microsoft, aanspraak kan maken op het gebruik van de software of de licenties.

Na verschillende uitspraken, waarvan de meeste al in dezelfde richting waren gericht, kwamen de rechtbanken overeen dat de softwarefabrikant alle rechten op de licentie heeft afgestaan ​​wanneer deze aan de consument werd verkocht en dus geen invloed meer had op de wederverkoop van de licentieHoe kan ik betalen bij VariaKeys?Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

De activatiecodes worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! TIP: Kijk ook nog even uw spamfolder na!Is mijn computer wel geschikt?

Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Office 2019? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software. Contact opnemen kan simpelweg per Livechat of een van onze andere mogelijkheden.Hoe zit het met garantie?

Graag sturen wij u door naar onze pagina over retourneringen en garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk in wat wel en niet mogelijk of onder de garantie en retourvoorwaarden valt.Waar staat mijn factuur?

U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: 010.009

Microsoft Office 2019 Standard

Office 2019 applicaties Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher. Legitieme Microsoft-activeringssleutel Permanente en direct bruikbare volledige versie Download en gedetailleerde instructies LET OP: Om Office 2019 te gebruiken heeft u Windows 10 nodig!Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt een digitale download + activatie...

Prijs € 39,90
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.003

Microsoft Office 2019 Home and Business MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor de drie laatste versie(s) van macOS Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 139,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.007

Microsoft Office 2019 Home and Business - Windows & MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10 Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 Windows of MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van Windows of MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 159,99
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.021

Microsoft Office 2019 Home and Student MAC

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor de drie laatste versie(s) van macOS Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 MacOS computer LET OP: Om Office 2019 Home & Student te gebruiken heeft u de recente versie van MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatiecode.

Prijs € 99,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.001

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10 Geen maandelijkse abonnement 1PC, Eenmalige activatie, onbeperkt geldig LET OP: Om Office 2019 te gebruiken heeft u Windows 10 nodig!Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:

Prijs € 19,25
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

 

 • Veilig betalen met o.a. iDEAL.
 • Vriendelijke klantenservice.
 • Aangesloten bij Keurmerk.
 • Klantenservice 24/7.
 • Jarenlang ervaring.
 • Levering per email.
 • Goed beoordeeld.
 • Directe levering.
 • Veilig winkelen.
 • SSL beveiligd.
 • Livechat.

 


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_badges theme=dark color=#fecf00 show=no view=slider amount=1 width=auto width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]