• Aanbieding!

Microsoft Office 2016 Professional Plus

010.002
 • Beschikbaar in alle talen
 • Geschikt voor Windows 7, 8, 10
 • Geen maandelijkse abonnement
 • Onbeperkt geldig voor 1 Windows computer


LET OP: Om Office 2016 te gebruiken heeft u Windows nodig!

Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Inbegrepen:

      

€ 17,89
Incl. BTW.
Aantal
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Omschrijving

Werk als een professional

Download de tools die u nodig hebt - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access - om te maken, presenteren, communiceren en publiceren zoals de professional die u bent.

Breid uw kantoor uit

Gebruik Office Online om de bestanden die u online opslaat in realtime te bekijken, te bewerken en samen te werken met anderen. Toegang vanaf elk apparaat met internetverbinding waarop ondersteunde browsers worden uitgevoerd.

Deel bestanden eenvoudig

Sla uw bestanden online op, zodat u ze onderweg kunt bereiken en u anderen snel kunt uitnodigen om ze te bekijken of te bewerken.

- Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 en Access 2016.

- Leg uw ideeën vast zoals u het beste werkt, met behulp van toetsenbord, pen of touchscreen.

- Wees een krachtige Office-gebruiker - de gemakkelijke manier. Typ waar je hulp bij wilt in het nieuwe Tell Me-vak op het lint en het zal je vertellen hoe je het moet doen.

- Met nieuwe thema's kunt u de Office-ervaring kiezen die bij u past. Donkere en donkergrijze thema's bieden een hoog contrast dat gemakkelijker is voor de ogen, en het kleurrijke thema geeft u een moderne look die consistent is op al uw apparaten.

- Verbeter uw leeservaring met Insights, mogelijk gemaakt door Bing, die u relevante informatie van internet laat zien wanneer u een Office-bestand leest.

- Laat een van de sjablonen van het startscherm het grootste deel van de installatie en het ontwerp doen, zodat u zich kunt concentreren op uw ideeën en gegevens.

- Houd opmerkingen in Word-documenten bij en markeer ze als klaar met de nieuwe antwoordknop.

- Trek inhoud van PDF's rechtstreeks naar Word. Open PDF's en bewerk alinea's, lijsten en tabellen, net als in vertrouwde Word-documenten.

- Bespaar tijdopmaakinformatie in Excel, zodat u sneller inzichten uit uw gegevens kunt trekken. Nieuwe tools herkennen uw patroon en vullen gegevens automatisch aan.

- Nieuwe moderne grafieken en grafieken in Excel geven u meer manieren om boeiende verhalen te verkennen en te vertellen met uw bedrijfsgegevens. Excel beveelt grafieken aan die het meest geschikt zijn voor uw gegevens en geeft u een voorbeeld hoe uw gegevens eruit zullen zien.

- In Excel kunt u nu basisvoorspellingen maken voor uw gegevensreeksen met één klik om toekomstige trends te visualiseren.

- Deel uw PowerPoint-presentatie via internet door er een link naartoe te sturen of de gratis Office Presentation Service te gebruiken om het te leveren, zodat uw publiek overal mee naartoe kan komen.

- Sluit Excel-spreadsheets, diagrammen, audioclips, video's en bijna elk ander soort bestand in uw OneNote-notebooks in. Uw notities worden opgeslagen, doorzoekbaar en gesynchroniseerd met OneNote-apps op uw andere apparaten, zodat u ze overal kunt gebruiken of delen.

- Reageer sneller met inline-antwoorden - antwoorden precies in de hoofdtekst van het oorspronkelijke bericht - in Outlook. Typ uw reactie in het leesvenster.

- Bespaar tijd met de online opties voor het afdrukken van foto's in Publisher.

- Lijst en vat gegevens uit een gerelateerde tabel of query snel in Access. Klik eenvoudig op een item om een gedetailleerde weergave van dat item te openen.

Productdetails
010.002

Datasheet

Soort productcode
Volumesleutel - activatiecode ZONDER gegevensdrager / productsleutelkaart (PKC)
Besturingssysteem:
Windows - 32 & 64-bit
Aantal computers
1 pc *, onbeperkte duur
Productcode conditie
Ongebruikte activatiecode van volume-contractoverdracht
Klantengroep
Commercieel (privé mogelijk volgens licentieovereenkomst MS)
Taal
Nederlands (meertalig)
Geschikt voor
Windows

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van VariaKeys? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Kijk hieronder voor meer informatie bij een van de onderwerpen.Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.Zijn de producten wel nieuw en ongebruikt die jullie verkopen?

Zeker weten! Al onze producten zijn nieuw (tenzij anders aangegeven in onze productdetails) en ongebruikt.Zijn jullie activatiesleutels legaal?

VariaKeys levert alleen legale activatiesleutels, al onze activatiecodes voldoen dan ook de Europese wetegeving en zijn uit de EU afkomstig. U krijgt er dan ook een factuur bij als bewijs van aankoop.

Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en instructies voor installatie worden per e-mail verzonden. Datadragers of COA worden niet verzonden.

U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële inspectieverplichting.

Juridische mededeling:

De hier aangeboden software-activeringssleutel werd oorspronkelijk door de rechthebbende Microsoft op de markt gebracht voor onbeperkt gebruik in de vorm van een productactiveringssleutel met downloadoptie in de Europese Economische Ruimte. Met deze activatiecode geeft dit de gebruiker het recht om updates te gebruiken.

De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het in de handel brengen.

Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving voor een beter begrijpelijke beschrijving van de goederen. De eigendoms- en gebruiksrechten liggen bij de respectievelijke eigenaren van handelsmerken.Hoe lang kunnen de activatiesleutels worden gebruikt?

De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking (onbeperkt) in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. 

Kortom, met de gebruikte activatiesleutels op variakeys.nl kunt u genieten van alle diensten die u krijgt wanneer u voor het eerst dezelfde software koopt. Het enige verschil is dat u bij het aanschaffen van gebruikte software gebruik kunt maken van een hoog besparingspotentieel.

Het Europese Hof van Justitie en Duitse rechtbanken houden zich al lang bezig met de duur van de bruikbaarheid, maar ook met de vraag hoe lang de fabrikant, in dit geval Microsoft, aanspraak kan maken op het gebruik van de software of de licenties.

Na verschillende uitspraken, waarvan de meeste al in dezelfde richting waren gericht, kwamen de rechtbanken overeen dat de softwarefabrikant alle rechten op de licentie heeft afgestaan ​​wanneer deze aan de consument werd verkocht en dus geen invloed meer had op de wederverkoop van de licentieHoe kan ik betalen bij VariaKeys?Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

De activatiecodes worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! TIP: Kijk ook nog even uw spamfolder na!Is mijn computer wel geschikt?

Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Office 2019? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software. Contact opnemen kan simpelweg per Livechat of een van onze andere mogelijkheden.Hoe zit het met garantie?

Graag sturen wij u door naar onze pagina over retourneringen en garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk in wat wel en niet mogelijk of onder de garantie en retourvoorwaarden valt.Waar staat mijn factuur?

U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: 010.001

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10 Geen maandelijkse abonnement 1PC, Eenmalige activatie, onbeperkt geldig LET OP: Om Office 2019 te gebruiken heeft u Windows 10 nodig!Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:

Prijs € 19,25
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.004

Microsoft Office 2016 Thuisgebruik en Studenten

Krijg meer gedaan, thuis of op school Office 2016 is ontworpen om u te helpen sneller te creëren en te organiseren met tijdbesparende functies , een nieuwe moderne look en ingebouwde samenwerkingstools. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op OneDrive en ze overal openen. LET OP: Voor dit product heeft u Windows nodig!Dit is een Office 2016...

Prijs € 29,99
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.013

Merk: Bitdefender

Bitdefender Antivirus Plus 2020 | Windows

BESTE ANTIVIRUSBESCHERMING VOOR WINDOWS-PC's Essentiële realtime bescherming voor Windows-pc's tegen alle virussen Reageert onmiddellijk op online bedreigingen met vrijwel geen invloed op de prestaties van het systeem Meerlaagse bescherming tegen ransomware Dit is een download -versie. U ontvangt een digitale download + licentie code.

Prijs € 16,46
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)
5 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: 010.020

Microsoft Office 2016 Home and Student MAC

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Student 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen. LET OP: Om Office 2016 Home & Student te gebruiken heeft u MacOS nodig! Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 72,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.008

Microsoft Office 2016 Standard

Office 2016 applicaties Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher. IT beheer mogelijkheden als Group Policy, Telemetry, Volume Activation en gebruik op Remote Desktop Services. LET OP: Om Office 2016 te gebruiken heeft u Windows  nodig!Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt een digitale download + activatie code.

Prijs € 119,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.010

Microsoft Office 2016 Home and Business Windows

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Business 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen. LET OP: Om Office 2016 Home Business te gebruiken heeft u Windows nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 99,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.004

Microsoft Office 2016 Thuisgebruik en Studenten

Krijg meer gedaan, thuis of op school Office 2016 is ontworpen om u te helpen sneller te creëren en te organiseren met tijdbesparende functies , een nieuwe moderne look en ingebouwde samenwerkingstools. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op OneDrive en ze overal openen. LET OP: Voor dit product heeft u Windows nodig!Dit is een Office 2016...

Prijs € 29,99
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.011

Microsoft Office 2016 Home and Business MAC

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Office Home and Business 2016 is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen. LET OP: Om Office 2016 Home Business te gebruiken heeft u MacOS nodig! Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

Prijs € 74,00
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

 

 • Veilig betalen met o.a. iDEAL.
 • Vriendelijke klantenservice.
 • Aangesloten bij Keurmerk.
 • Klantenservice 24/7.
 • Jarenlang ervaring.
 • Levering per email.
 • Goed beoordeeld.
 • Directe levering.
 • Veilig winkelen.
 • SSL beveiligd.
 • Livechat.

 


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_badges theme=dark color=#fecf00 show=no view=slider amount=1 width=auto width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]