• Veilig betalen met o.a. iDEAL.
  • Vriendelijke klantenservice.
  • Klantenservice 24/7.
  • Jarenlang ervaring.
  • Levering per email.
  • Goed beoordeeld.
  • Directe levering.
  • Veilig winkelen.
  • SSL beveiligd.
  • Livechat.

 

Referentie: 010.001

Microsoft Office 2021 Professional Plus

Online activatie Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10/11 Geen maandelijkse abonnement 1PC, Eenmalige activatie, onbeperkt geldig LET OP: Om Office 2021 te gebruiken heeft u Windows 10/11 nodig!Dit is een Office 2021 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:

Prijs € 14,90
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.001

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 10 Geen maandelijkse abonnement 1PC, Eenmalige activatie, onbeperkt geldig LET OP: Om Office 2019 te gebruiken heeft u Windows 10 nodig!Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:

Prijs € 19,25
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.002

Microsoft Office 2016 Professional Plus

Beschikbaar in alle talen Geschikt voor Windows 7, 8, 10 Geen maandelijkse abonnement Onbeperkt geldig voor 1 Windows computer LET OP: Om Office 2016 te gebruiken heeft u Windows nodig!Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:       

Prijs € 17,89
Meer
Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

Referentie: 010.017

Windows 10 Pro

Download & activatie rechtstreeks bij Microsoft Duidelijke handleiding inbegrepen Beschikbaar in alle talen Activatiesleutel per email 32 Bits / 64 Bits Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Professional biedt vooral voor gevorderde gebruikers als bedrijven een optimale computerondersteuning.

Prijs € 24,90
Meer
Binnen 5 minuten geleverd

Referentie: 010.005

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten

De essentie om alles te doen. Office Home and Student 2019 is bedoeld voor studenten en gezinnen die klassieke kantoorapplicaties nodig hebben, zoals Word, Excel en PowerPoint voor Windows 10. LET OP: Voor dit product heeft u Windows 10 nodig! LET OP: Outlook is niet inbegrepen bij dit pakket!Dit is een Office 2019 Thuisgebruik en Studenten download...

Prijs € 42,00
Meer
Laatste items in voorraad
Alle beste verkochte producten

VariaKeys is uw ideale partner op het gebied van software. Zowel software kopen, installeren en gebruiken is bij ons uitstekend geregeld. U koopt bij ons geen software om het vervolgens zelf uit te zoeken, maar bij VariaKeys klopt het van A tot Z en heeft u garantie dat de software daadwerkelijk werkt. Dit maakt ons tot een aantrekkelijke partner om een aankoop bij te doen.

Software van VariaKeys is vertrouwd en wordt op veilige wijze geïnstalleerd. We leveren niet alleen de software, maar maken u ook vertrouwd met de installatieprocedure. We stoppen pas op het moment wanneer u volledig content bent met de installatie én werking van de software. Stel u vraag aan onze VariaKeys-klantenservice.

Loopt u aan tegen een bepaald probleem of heeft u een vraag over het gebruik van de software? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Voor direct contact en een passend antwoord op uw vraag zit u bij ons helemaal goed. Wij bieden u graag de support die nodig is voor optimaal werkende software.

Praktische VariaKeys-handleiding

Dankzij onze praktische handleiding neemt u stap voor stap de installatieprocedure door. Uiteraard helpen de instructies u ook bij het gebruik van de desbetreffende software. Heeft u nog oude software op uw desktop of laptop staan? Maakt u zich geen zorgen, want wij geven u tips oude software effectief te verwijderen. VariaKeys biedt u dus vele extra's die u nergens anders krijgt.

Softwarespecialisten houden de handleiding up-to-date en bovendien worden er dagelijks verbeteringen doorgevoerd.

Waarom u kiest voor VariaKeys

VariaKeys is dé softwarespecialist van Nederland en België en dat is omwille van diverse redenen: - VariaKeys wordt uitstekend beoordeeld in zowel Nederland als België en dus zijn we uitermate trots op onze nummer 1-positie. - Wij onderscheiden ons op diverse terreinen van onze concurrenten en maken onze specialismes waar. - Wij hebben kennis van alle softwarepakketten en spreken daardoor een brede doelgroep aan. - Dankzij ons Webwinkel Keurmerk kunt u bij ons altijd veilig winkelen. Lees daarom de beoordelingen van klanten die u al zijn voorgegaan.


Veilig online winkelen bij VariaKeys

Veilig online shoppen is bij VariaKeys geen enkel probleem. Al onze webpagina's zijn voorzien van een sluitende SSL-beveiliging. Bovendien zijn we lid van Stichting Webshop Keurmerk en bent u verzekerd van uitstekende Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld door de Consumentenbond. Dit maakt het voor u meer dan aantrekkelijk om een software-bestelling te plaatsen bij VariaKeys.

Installatie uitbesteden

Loopt u het liefst geen enkel risico en besteedt u de installatie van de software graag uit aan een professional? Wij draaien onze hand er zeker niet voor om. Als softwarespecialist bieden wij u tegen een kleine vergoeding een installatieservice. Tijdens de installatiesessie kijkt u mee en heeft u de garantie dat alles naar wens verloopt.

Veilig gebruikmaken van onze software inclusief updates en antivirus-beveiliging? Laat onze specialisten een extra beveiligingscheck voor u uitvoeren en maak met plezier gebruik van onze software.

Millenium Tower Sloterdijk - Kantoor VariaKeys BV