Blog van Variakeys.nl - Windows en Office Tips & Tricks

Kan ik Office 2019 kopen zonder dat ik een abonnement hoef te nemen?

Op het moment dat je nieuw bent bij Microsoft Office of je wilt gaan upgraden, zijn er twee opties die je tegen kunt komen. Office 2019 en de Office-apps van Microsoft 365. Dit kan zorgen voor verwarring en maakt je keuze daardoor een stukje moeilijker.   Ondanks dat de aanbiedingen je toegang geeft tot dezelfde set van apps, zit het verschil hem in de extra voordelen welke jouw kosten zullen beïnvloeden.

today
perm_identity Ilse

Windows blauw scherm: hoe los je dit op?

Een "blauw scherm" (of "stopfout") is wat algemeen bekend staat als het blauwe scherm des doods (BSOB), en het kan verschijnen tijdens het upgraden naar een nieuwe versie van het besturingssysteem, bij het opstarten van jouw computer, of gewoon "uit het niets" bij het gebruik van Windows 10.

today
perm_identity Ilse

Windows versie controleren: waar is dat goed voor

Weet jij welke versie van Windows je gebruikt? Meestal is er weinig reden om dat te weten. Maar soms moet je het weten. Sommige programma's en computer hardware werken bijvoorbeeld alleen met een specifieke versie van Windows.   Je wilt misschien ook weten of het tijd is om te upgraden. Microsoft ondersteunt elke versie van zijn besturingssysteem over het algemeen zo'n tien jaar, en de "uitgebreide ondersteuning" voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020.

today
perm_identity Amber

De verschillen tussen Office 365 en Microsoft 365 uitgelegd

Dat de namen het getal 365 gemeen hebben betekent niet dat er geen onderlinge verschillen zijn. Integendeel, er zijn een aantal prominente verschillen. Office 365 en Microsoft 365 verschillen van elkaar en er kan met recht geconcludeerd worden dat Microsoft 365 uitgebreider is dan Office 365. Dat neemt echter niet weg dat Office 365 minder geschikt is. Dat verschilt namelijk per situatie. Onderstaande tekst legt het uit!

today
perm_identity Amber

Microsoft Office zonder abonnement

Microsoft Office kan worden gebruikt zonder abonnement. Er zijn twee manieren om Office te kunnen gebruiken zonder maandelijks of jaarlijks terugkerende kosten. Deze mogelijkheden kunnen worden benut door gebruikers die liever niet regelmatig betalen. In dit artikel wordt uitgelegd welke manieren er zijn en hoe die precies werken.

today
perm_identity Ilse

De voordelen van Microsoft 365

Microsoft 365  bestaat uit allerlei programma’s. De aanschaf van het pakket geeft de gebruiker Word, PowerPoint, Excel, Outlook en meer. Voor klanten met een pc worden daar Access en Publisher aan toegevoegd. Deze programma’s zijn namelijk alleen beschikbaar op pc. Wat kun je met Microsoft 365 en wat zijn de voordelen? In dit artikel worden deze vragen behandeld en wordt er meer informatie gegeven!

today
perm_identity Ilse

Het verschil tussen Office 365 en Office 2019

Het verschil tussen Office 365 en Office 2019 Door het grote aanbod van Office pakketten is het mogelijk dat er onduidelijk is over wat de software precies inhoudt. In onderstaande tekst worden de voornaamste verschillen tussen Office 365 en Office 2019 uiteengezet.

today
perm_identity Amber

Waarom overstappen naar Office 365

Er zijn veel redenen te noemen om over te stappen naar Office 365. Het gebruik van Office 365 door individuele gebruikers, maar ook door groepen en bedrijven, brengt veel voordelen met zich mee. De voornaamste redenen om voor dit softwarepakket te kiezen komen in dit artikel aan bod. Benieuwd welke voordelen in verschillende situaties van toepassing zijn? En welke voordelen uit het gebruiken van Office 365 gehaald kunnen worden? In onderstaande tekst worden deze vragen voorzien van een antwoord. 

today
perm_identity Ilse

Voordelen van Microsoft Office 2019 Professional Plus

Voordelen van Microsoft Office 2019 Professional Plus Het Microsoft Office 2019 Professional Plus softwarepakket is geschikt voor gebruikers uit allerlei segmenten. Wat houdt dit pakket in en wat zijn de voordelen voor gebruikers? Het komt aan bod in onderstaande tekst. Benieuwd naar antwoorden op de zojuist genoemde vragen? Lees dan snel verder!

today
perm_identity Amber