Bitdefender Total Security 2020

  010.012

  Beschermt alle apparaten op Windows, macOS, iOS en Android

  Dit is een download -versie. U ontvangt een digitale download + licentie code.

  Aantal Apparaten
  Aantal Jaar
  € 38,48
  Incl. BTW.
  Aantal
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Omschrijving

  Bitdefender Total Security Multi-Device
  Zorgt voor meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van bedreigend gedrag om infecties te voorkomen en beschermt uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware. Met Bitdefender Total Security Multi-Device hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het verliezen van uw data of geld en kunt u beginnen genieten van het leven.

  Privacy Firewall
  Met Bitdefender Total Security Multi-Device krijgt u een krachtige laag netwerkbescherming, zodat uw informatie veilig blijft tegen hackers en data snoops.

  Wallet
  Sla uw wachtwoorden, credit card-informatie en andere gevoelige gegevens op in een beveiligde kluis, zodat u er makkelijk naartoe kunt als u ze nodig hebt. Wachtwoordmanager biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.

  Bestandsvernietiging
  Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.

  Snelle risicocontroleur
  Scan naar veiligheidsgaten en kwetsbaarheden met één klik. Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentieel onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer..

  Systeemvereisten

  Windows

  Besturingssysteem: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  CPU: Dual Core 1,6 GHz processor
  Geheugen (RAM): 1 GB
  Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 1,5 GB vrije ruimte

  Mac OS
  Besturingssyteem: Mac OS X Mavericks (10.9.5), Mac OS X Yosemite (10.10.5), Mac OS X El Capitan (10.11.6), Mac OS Sierra (10.12.5 of later)
  Geheugen RAM: 1 GB
  Beschikbare schijfruimte: 600 MB

  Android
  Android 4.0 of nieuwer
  Een werkende internetverbinding

  iOS
  iOS 9 of nieuwer
  Een werkende internetverbinding

  Productdetails
  010.012

  Datasheet

  Geschikt voor
  Windows & MacOS

  Specifieke referenties

  ean13
  8718469561353

  U ontvangt een persoonlijke activatiecode samen met informatie over de download van het officiële installatiebestand en instructies voor installatie per e-mail.

  Er word dus geen fysiek product, dus geen media (CD / DVD) en / of een product key card (PKC) , geleverd!

  Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van VariaKeys? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Kijk hieronder voor meer informatie bij een van de onderwerpen.  Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

  Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.  Zijn de producten wel nieuw en ongebruikt die jullie verkopen?

  Zeker weten! Al onze producten zijn nieuw (tenzij anders aangegeven in onze productdetails) en ongebruikt.  Zijn jullie activatiesleutels legaal?

  VariaKeys levert alleen legale activatiesleutels, al onze activatiecodes voldoen dan ook de Europese wetegeving en zijn uit de EU afkomstig. U krijgt er dan ook een factuur bij als bewijs van aankoop.

  Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en instructies voor installatie worden per e-mail verzonden. Datadragers of COA worden niet verzonden.

  U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

  De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële inspectieverplichting.

  Juridische mededeling:

  De hier aangeboden software-activeringssleutel werd oorspronkelijk door de rechthebbende Microsoft op de markt gebracht voor onbeperkt gebruik in de vorm van een productactiveringssleutel met downloadoptie in de Europese Economische Ruimte. Met deze activatiecode geeft dit de gebruiker het recht om updates te gebruiken.

  De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het in de handel brengen.

  Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving voor een beter begrijpelijke beschrijving van de goederen. De eigendoms- en gebruiksrechten liggen bij de respectievelijke eigenaren van handelsmerken.  Hoe lang kunnen de activatiesleutels worden gebruikt?

  De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking (onbeperkt) in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. 

  Kortom, met de gebruikte activatiesleutels op variakeys.nl kunt u genieten van alle diensten die u krijgt wanneer u voor het eerst dezelfde software koopt. Het enige verschil is dat u bij het aanschaffen van gebruikte software gebruik kunt maken van een hoog besparingspotentieel.

  Het Europese Hof van Justitie en Duitse rechtbanken houden zich al lang bezig met de duur van de bruikbaarheid, maar ook met de vraag hoe lang de fabrikant, in dit geval Microsoft, aanspraak kan maken op het gebruik van de software of de licenties.

  Na verschillende uitspraken, waarvan de meeste al in dezelfde richting waren gericht, kwamen de rechtbanken overeen dat de softwarefabrikant alle rechten op de licentie heeft afgestaan ​​wanneer deze aan de consument werd verkocht en dus geen invloed meer had op de wederverkoop van de licentie  Hoe kan ik betalen bij VariaKeys?  Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

  De activatiecodes worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! TIP: Kijk ook nog even uw spamfolder na!  Is mijn computer wel geschikt?

  Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Office 2019? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software. Contact opnemen kan simpelweg per Livechat of een van onze andere mogelijkheden.  Hoe zit het met garantie?

  Graag sturen wij u door naar onze pagina over retourneringen en garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk in wat wel en niet mogelijk of onder de garantie en retourvoorwaarden valt.  Waar staat mijn factuur?

  U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  Referentie: 010.001

  Microsoft Office 2019 Professional Plus

  Beschikbaar in alle talenGeschikt voor Windows 10Geen maandelijkse abonnement1PC, Eenmalige activatie, onbeperkt geldigLET OP: Om Office 2019 te gebruiken heeft u Windows 10 nodig!Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:       

  Prijs € 19,99
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Referentie: 010.002

  Microsoft Office 2016 Professional Plus

  Beschikbaar in alle talenGeschikt voor Windows 7, 8, 10Geen maandelijkse abonnementOnbeperkt geldig voor 1 Windows computerLET OP: Om Office 2016 te gebruiken heeft u Windows nodig!Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.Inbegrepen:      

  Prijs € 17,89
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Referentie: 010.005

  Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten

  De essentie om alles te doen. Office Home and Student 2019 is bedoeld voor studenten en gezinnen die klassieke kantoorapplicaties nodig hebben, zoals Word, Excel en PowerPoint voor Windows 10. LET OP: Voor dit product heeft u Windows 10 nodig! LET OP: Outlook is niet inbegrepen bij dit pakket!Dit is een Office 2019 Thuisgebruik en Studenten download...

  Prijs € 42,00
  Meer
  Laatste items in voorraad

  Referentie: 010.007

  Microsoft Office 2019 Home and Business - Windows & MAC

  Beschikbaar in alle talenGeschikt voor Windows 10Geen maandelijkse abonnementOnbeperkt geldig voor 1 Windows of MacOS computerLET OP: Om Office 2019 Home Business te gebruiken heeft u de recente versie van Windows of MacOS nodig! Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

  Prijs € 159,99
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)
  1 ander product in dezelfde categorie:

  Merk: McAfee

  McAfee Total Protection 2020

  McAfee Total Protection Bescherm uw digitale leven met krachtige beveiligingssoftware, compleet met realtime antivirus, antimalware, spamfilters, firewall en ouderlijk toezicht, plus automatische back-up in de cloud en een versleutelde digitale kluis.

  Prijs € 14,95
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

   

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL.
  • Vriendelijke klantenservice.
  • Aangesloten bij Keurmerk.
  • Klantenservice 24/7.
  • Jarenlang ervaring.
  • Levering per email.
  • Goed beoordeeld.
  • Directe levering.
  • Veilig winkelen.
  • SSL beveiligd.
  • Livechat.

   


  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_badges theme=dark color=#fecf00 show=no view=slider amount=1 width=auto width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]