Windows 10 Home

  010.018

  Windows 10 Home kopen voor de PC. Met deze activatie code kun je snel een eenvoudig Windows 10 op je pc installeren en activeren. Het is uiteraard mogelijk om Windows 10 in het Nederlands op je computer te installeren.

  € 23,90
  Incl. BTW.
  Aantal
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Omschrijving

  Aan welke eisen moet mijn PC voldoen om Windows 10 Home te gebruiken?

  Vereiste processor: 1 GHz processor of sneller

  Vereist geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits; 2 GB voor 64-bits

  Vereiste ruimte op de harde schijf: tot 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

  Vereiste videokaart: 800 x 600 schermresolutie of hoger. DirectX® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma

  Welke functies zijn nieuw in Windows 10 Home?

  Behalve dat Windows 10 Home er optisch anders uitziet (foto's en video's onder dit artikel) dan zijn voorganger zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

  Cortana : virtual assistent om het systeem te bedienen

  Microsoft Edge : dit is de nieuwe internet browser van Windows (vervanger van Internet Explorer)

  Gezicht- en vingerafdrukherkenning (voor apparaten welke deze technieken ondersteunen)

  Continuum : Tablet-mode voor touch apparaten.

  Windows Holographic : applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens – Databril (virtual reality bril)

  Productdetails
  010.018

  Datasheet

  Soort productcode
  activatiecode ZONDER gegevensdrager
  Aantal computers
  1PC, onbeperkte duur
  Taal
  Elke taal
  Geschikt voor
  32 & 64 Bit processoren

  Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van VariaKeys? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Kijk hieronder voor meer informatie bij een van de onderwerpen.  Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

  Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.  Zijn de producten wel nieuw en ongebruikt die jullie verkopen?

  Zeker weten! Al onze producten zijn nieuw (tenzij anders aangegeven in onze productdetails) en ongebruikt.  Zijn jullie activatiesleutels legaal?

  VariaKeys levert alleen legale activatiesleutels, al onze activatiecodes voldoen dan ook de Europese wetegeving en zijn uit de EU afkomstig. U krijgt er dan ook een factuur bij als bewijs van aankoop.

  Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en instructies voor installatie worden per e-mail verzonden. Datadragers of COA worden niet verzonden.

  U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

  De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële inspectieverplichting.

  Juridische mededeling:

  De hier aangeboden software-activeringssleutel werd oorspronkelijk door de rechthebbende Microsoft op de markt gebracht voor onbeperkt gebruik in de vorm van een productactiveringssleutel met downloadoptie in de Europese Economische Ruimte. Met deze activatiecode geeft dit de gebruiker het recht om updates te gebruiken.

  De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het in de handel brengen.

  Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving voor een beter begrijpelijke beschrijving van de goederen. De eigendoms- en gebruiksrechten liggen bij de respectievelijke eigenaren van handelsmerken.  Hoe lang kunnen de activatiesleutels worden gebruikt?

  De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking (onbeperkt) in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. 

  Kortom, met de gebruikte activatiesleutels op variakeys.nl kunt u genieten van alle diensten die u krijgt wanneer u voor het eerst dezelfde software koopt. Het enige verschil is dat u bij het aanschaffen van gebruikte software gebruik kunt maken van een hoog besparingspotentieel.

  Het Europese Hof van Justitie en Duitse rechtbanken houden zich al lang bezig met de duur van de bruikbaarheid, maar ook met de vraag hoe lang de fabrikant, in dit geval Microsoft, aanspraak kan maken op het gebruik van de software of de licenties.

  Na verschillende uitspraken, waarvan de meeste al in dezelfde richting waren gericht, kwamen de rechtbanken overeen dat de softwarefabrikant alle rechten op de licentie heeft afgestaan ​​wanneer deze aan de consument werd verkocht en dus geen invloed meer had op de wederverkoop van de licentie  Hoe kan ik betalen bij VariaKeys?  Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

  De activatiecodes worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! TIP: Kijk ook nog even uw spamfolder na!  Is mijn computer wel geschikt?

  Weet u niet zeker of uw PC geschikt is voor bijvoorbeeld Office 2019? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of uw PC in aanmerking komt voor een bepaald type software. Contact opnemen kan simpelweg per Livechat of een van onze andere mogelijkheden.  Hoe zit het met garantie?

  Graag sturen wij u door naar onze pagina over retourneringen en garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk in wat wel en niet mogelijk of onder de garantie en retourvoorwaarden valt.  Waar staat mijn factuur?

  U gaat naar Mijn bestellingen. (hiervoor moet u ingelogd zijn) Vervolgens klikt u op de bestelling. In dit overzicht staat onder aan de pagina: Deze order printen of opslaan. Hier kunt u vervolgens uw factuur opslaan als PDF of het document uitprinten naar uw printer.

  U ontvangt een persoonlijke activatiecode samen met informatie over de download van het officiële installatiebestand en instructies voor installatie per e-mail.

  Er word dus geen fysiek product, dus geen media (CD / DVD) en / of een product key card (PKC) , geleverd!

  Leveringsomvang:

  Eén activering, uittreksel uit de gebruikte volume-activeringssleutel, voor online activering zonder tijdslimiet.

   

  De aangeboden activering werd op de markt gebracht door een officiële Microsoft-distributiepartner in Europa.

   

  Alleen de activeringssleutel voor het activeren van de software en de instructies voor de installatie worden per e-mail geleverd. Er worden geen gegevensdragers of COA verstuurd. We willen erop wijzen dat hier geen licentie aan verbonden is. Mocht u daarnaast nog een licentie nodig hebben, dan maken wij u graag een passend aanbod.

   

  U ontvangt een correct factuur inclusief BTW en een notitie van de activeringssleutel.

   

  De aangeboden producten zijn gecontroleerd in het kader van de commerciële onderzoeksverplichting.

   

  Licentievoorwaarden: De Microsoft-licentievoorwaarden kunnen worden bekeken op https://www.microsoft.com/de-de/licensing/product-licensing/products.aspx. Volgens deze bepalingen kan een activeringssleutel worden gebruikt voor eenmalige activering met onbeperkt gebruik op hetzelfde apparaat, op voorwaarde dat er een geldige gebruikslicentie beschikbaar is.

   

  Wettelijke kennisgeving:

  De hier aangeboden software-activatie werd oorspronkelijk op de markt gebracht in de Europese Economische Ruimte door de rechthebbende Microsoft voor gebruik zonder tijdsbeperking in de vorm van een productactiveringssleutel met de mogelijkheid om te downloaden. Met de huidige licentie geeft deze sleutel recht op het gebruik van updates en upgrades.

   

  Bestaande programmakopieën zijn onbruikbaar gemaakt, zodat de exclusieve distributierechten van Microsoft op het product zijn uitgeput en er dus een legale verkoop van gebruikte software kan plaatsvinden.

   

  De rechthebbende heeft een passende vergoeding ontvangen in verband met het op de markt brengen.

   

  Merknamen en handelsmerken worden alleen gebruikt in de context van de productbeschrijving om de goederen begrijpelijker te beschrijven. De eigendoms- en gebruiksrechten zijn in handen van de respectievelijke merkhouders.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  Referentie: 010.001

  Microsoft Office 2019 Professional Plus

  Beschikbaar in alle talenGeschikt voor Windows 10Geen maandelijkse abonnement1PC, Eenmalige activatie, onbeperkt geldigLET OP: Om Office 2019 te gebruiken heeft u Windows 10 nodig!Dit is een Office 2019 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code. Inbegrepen:       

  Prijs € 19,99
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Referentie: 010.002

  Microsoft Office 2016 Professional Plus

  Beschikbaar in alle talenGeschikt voor Windows 7, 8, 10Geen maandelijkse abonnementOnbeperkt geldig voor 1 Windows computerLET OP: Om Office 2016 te gebruiken heeft u Windows nodig!Dit is een Office 2016 download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.Inbegrepen:      

  Prijs € 17,89
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Referentie: 010.004

  Microsoft Office 2016 Thuisgebruik en Studenten

  Krijg meer gedaan, thuis of op school Office 2016 is ontworpen om u te helpen sneller te creëren en te organiseren met tijdbesparende functies , een nieuwe moderne look en ingebouwde samenwerkingstools. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op OneDrive en ze overal openen. LET OP: Voor dit product heeft u Windows nodig!Dit is een Office 2016...

  Prijs € 29,99
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

  Referentie: 010.005

  Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten

  De essentie om alles te doen. Office Home and Student 2019 is bedoeld voor studenten en gezinnen die klassieke kantoorapplicaties nodig hebben, zoals Word, Excel en PowerPoint voor Windows 10. LET OP: Voor dit product heeft u Windows 10 nodig! LET OP: Outlook is niet inbegrepen bij dit pakket!Dit is een Office 2019 Thuisgebruik en Studenten download...

  Prijs € 42,00
  Meer
  Laatste items in voorraad
  2 andere producten in dezelfde categorie:

  Referentie: 010.017

  Windows 10 Pro

  Download & activatie rechtstreeks bij MicrosoftDuidelijke handleiding inbegrepenBeschikbaar in alle talenActivatiesleutel per email32 Bits / 64 BitsHet nieuwe besturingssysteem Windows 10 Professional biedt vooral voor gevorderde gebruikers als bedrijven een optimale computerondersteuning.

  Prijs € 24,90
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd

  Referentie: 010.019

  Windows 10 Enterprise

  Windows 10 Enterprise voldoet aan de behoeften van grote en middelgrote bedrijven en stelt IT-professionals in staat apparaten en applicaties volledig te beheren.

  Prijs € 58,00
  Meer
  Binnen 5 minuten geleverd (Digitaal per E-mail)

   

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL.
  • Vriendelijke klantenservice.
  • Aangesloten bij Keurmerk.
  • Klantenservice 24/7.
  • Jarenlang ervaring.
  • Levering per email.
  • Goed beoordeeld.
  • Directe levering.
  • Veilig winkelen.
  • SSL beveiligd.
  • Livechat.

   


  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_badges theme=dark color=#fecf00 show=no view=slider amount=1 width=auto width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]